Menu Начало За селището Обществени институции Тористически портал Новини Календар Празници на Бов Шепот от миналото Бовските родове Галерия Контакти
Продължение на видео историята "Бов - сезони, времена и хора"!

В първата част  на филма ви срещнахме с хора, които живеят или са ...

Бов - сезони, времена и хора

Гледайте видео историята "Бов-сезони, времена и хора"!

...

СРЕЩА-РАЗГОВОР С КАНДИДАТИТЕ ЗА КМЕТ НА ГАРА БОВ


Инициативен комитет от жители на с. Гара Бов, общ. Своге организира среща-разговор с кандидатите за кмет на с. Гара Бов, общ. Своге, която ще се състои на 12 октомври 2011 г. /сряда/ от 19,00 часа в големия салон на НЧ „Светлина-1896”, Гара Бов. Целта на срещата-разговор е: - Изясняване на платформите на кандидатите за управлението на с. Гара Бов и информиране на местните жители за техните възможности и намерения.

Срещата-разговор ще протече при следния дневен ред: 1. Представяне на кандидатите за кмет на с. Гара Бов и техните виждания за подобряване благосъстоянието на местното население в областта на: - Инфраструктура; - Образование; - Култура и спорт; - Сигурност; - Социална дейност; - Здравеопазване; - Възможности за бъдещо развитие на селището. 2. Дискусионна част – отправяне на въпроси от страна на присъстващите зрители в залата към кандинатите.

Срещата ще протече при следните предварително установени правила: - Редът за изказване на кандидат-кметовете ще бъде по случайно избран, чрез жребий ред според номера на тяхната бюлетина. - По т. 1 от дневния ред: всеки от кандидатите ще разполага с време за своето изказване в рамките на 5 мин. - По т. 2 от дневния ред: 1/ Всеки от присъстващите на срещата ще има възможност да зададе не повече от 2 въпроса в рамките на 1 мин.; 2/ Право на отговор ще има всеки от кандидатите в рамките на 2 мин. + 1 мин. време за уточняващи въпроси; - Срещата-разговор ще бъде ръководена от модератор, който ще следи за времето на изказванията и спазването на правилата на дискусионната част. - НЧ „Светлина-1896”, Гара Бов безвъзмездно ще предостави за ползване големия читалищен салон и мултимедийна техника /по предварително заявено желание от страна на участниците/. Участието в срещата е напълно безплатно за кандидатите, които ще бъдат писмено уведомени с покана за датата, мястото и часа на провеждане.