Menu Начало За селището Обществени институции Тористически портал Новини Календар Празници на Бов Шепот от миналото Бовските родове Галерия Контакти
Трети събор на родовете

Ако искате да научите повече за интересните родови имена в Бов, бъдете част от ТРЕТИЯ СЪБОР НА РОДОВЕТЕ, ...

Българче на Бов`2020

НЧ „Светлина-1896” и кметство Бов Ви канят да ...

СРЕЩА-РАЗГОВОР С КАНДИДАТИТЕ ЗА КМЕТ НА ГАРА БОВ


Инициативен комитет от жители на с. Гара Бов, общ. Своге организира среща-разговор с кандидатите за кмет на с. Гара Бов, общ. Своге, която ще се състои на 12 октомври 2011 г. /сряда/ от 19,00 часа в големия салон на НЧ „Светлина-1896”, Гара Бов. Целта на срещата-разговор е: - Изясняване на платформите на кандидатите за управлението на с. Гара Бов и информиране на местните жители за техните възможности и намерения.

Срещата-разговор ще протече при следния дневен ред: 1. Представяне на кандидатите за кмет на с. Гара Бов и техните виждания за подобряване благосъстоянието на местното население в областта на: - Инфраструктура; - Образование; - Култура и спорт; - Сигурност; - Социална дейност; - Здравеопазване; - Възможности за бъдещо развитие на селището. 2. Дискусионна част – отправяне на въпроси от страна на присъстващите зрители в залата към кандинатите.

Срещата ще протече при следните предварително установени правила: - Редът за изказване на кандидат-кметовете ще бъде по случайно избран, чрез жребий ред според номера на тяхната бюлетина. - По т. 1 от дневния ред: всеки от кандидатите ще разполага с време за своето изказване в рамките на 5 мин. - По т. 2 от дневния ред: 1/ Всеки от присъстващите на срещата ще има възможност да зададе не повече от 2 въпроса в рамките на 1 мин.; 2/ Право на отговор ще има всеки от кандидатите в рамките на 2 мин. + 1 мин. време за уточняващи въпроси; - Срещата-разговор ще бъде ръководена от модератор, който ще следи за времето на изказванията и спазването на правилата на дискусионната част. - НЧ „Светлина-1896”, Гара Бов безвъзмездно ще предостави за ползване големия читалищен салон и мултимедийна техника /по предварително заявено желание от страна на участниците/. Участието в срещата е напълно безплатно за кандидатите, които ще бъдат писмено уведомени с покана за датата, мястото и часа на провеждане.