Menu Начало За селището Обществени институции Тористически портал Новини Календар Празници на Бов Шепот от миналото Бовските родове Галерия Контакти
Трети събор на родовете

Ако искате да научите повече за интересните родови имена в Бов, бъдете част от ТРЕТИЯ СЪБОР НА РОДОВЕТЕ, ...

Българче на Бов`2020

НЧ „Светлина-1896” и кметство Бов Ви канят да ...

ФОТОГРАФСКИ КОНКУРС „ПО ПЪТЕКИТЕ НА ВРЕМЕТО”


ЧИТАЛИЩЕ „СВЕТЛИНА-1896 ”, С. ГАРА БОВ ОРГАНИЗИРА ФОТОГРАФСКИ КОНКУРС „ПРАЗНИЦИ НА БОВ, 2010 – ПО ПЪТЕКИТЕ НА ВРЕМЕТО” Целта на конкурса е да се уловят и представят най-интересните моменти от провеждането на „Празници на Бов, 2010 – По пътеките на времето”, чрез представените от Вас снимки.

Всеки любител или професионален фотограф има шанс да покаже таланта и творческите си умения без значение на каква възраст е, като изпрати свои снимки за участие в конкурса. Чрез представянето на свои снимки за участие, всеки кандидатствал приема следните правила: • Снимките трябва да са направени по време на провеждането на Празници на Бов 2010 г (в периода 16 – 23 май 2010 год.); • Засилване на контраста и/или корекция на цветовете на снимката/те са допустими. Допускат се широкоъгълни обективни фотографии, ръчно тониране, както и изрязване на части от снимките; • Снимките могат да бъдат цветни или черно-бели, с размери не по-големи от 20х25 см; • Снимките може да подавате на електронен или хартиен носител директно в сградата на Читалище „Светлина-1896”; да изпращате на пощенски адрес: с. Гара Бов, Общ. Своге, обл. Софийска, ул. “Издримец” 6, Читалище „Светлина-1896”; както и да изпращате на електронен адрес: svetlina.bov@abv.bg; • Крайната дата до която можете да предоставите Вашите снимки е 9 юни 2010 год; • В конкурса можете да участвате с повече от една фотография • Всички участници е необходимо да изпращат заедно със своите предложения за участие и трите си имена, пощенски адрес и телефон за връзка. По желание можете да изпращате и кратки коментари касаещи представените от Вас снимки (кога са направени, ваши впечатления, интересни събития). Оценяване и награждаване: Конкурсът включва един кръг, в който всяка снимка се оценява поотделно.

Комисия ще оценява всички, имащи право на участие снимки, на базата на следните критерии: (1) Творчество – 30 %; (2) Фотографско качество – 30 %; (3) Оригиналност – 40 % За първите три снимки, събрали най-голям брой точки са подсигурени предметни награди. Победителите в конкурса ще бъдат уведомени по телефона или чрез електронната поща. Награждаването ще се състои на 15 юни от 18.00 ч. в читалището, по време на закриването на занаятчийската учебна година. Поверителност на данните: Участниците приемат, че личните данни ще бъдат ползвани само и единствено за целите и в контекста на Конкурса. Участниците разрешават правото на ползване на наградените фотографии от Читалището. Имената на победителите ще бъдат публикувани в интернет на адрес: www.chitalishte.bg и www.bov.bg, както и на информационното табло на читалището, след 10 юни 2010 г. !!! Във фотографския конкурс нямат право на участие служители на читалище „Светлина-1896” с. Гара Бов и членове на настоятелството и провелителната комисия, както и лица, свързани с фотографския конкурс.