Menu Начало За селището Обществени институции Тористически портал Новини Календар Празници на Бов Шепот от миналото Бовските родове Галерия Контакти
Удължава се срокът на инициативата за родовите пейки

Срокът за участие в  инициативата "Пейката на моя род" се удължава до 30 август 2020 г.

...
Обява

НЧ "Светлина-1896", Гара Бов предоставя под наем търговски и складови помещения, които се намират в приземния, ...

ЗАПОЧВАТ ПРАЗНИЦИ НА БОВ, 2018


През месец май за 13-та поредна година Празници на две селища с една история и едно име-Бов.

През 2018 г. празниците ще започнат на 17 май - Спадсовден, който е празник на село Бов и ще завършат на 27 май - Петдесетница, когато празнува с. Гара Бов.

Празниците се организират ежегодно от НЧ "Светлина-1896" , кметство Бов с подкрепата на община Своге и целят да популяризират местното културно историческо наследство природно богатство.

Повече информация за празничните инициативи в афиша на празниците, културния календар и събитията на ФБ страницата на Бов

Да разкажем за бовските родове

Инициативата е част от проект "Бовските родове-миналозабъдещето", който се реализира с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България” в рамките на конкурс „Библиотеката – активен участник в обществения живот”, в изпълнение на договор РД11-00-338/20.12.2017 г. с Министерство на културата.

Празник на хляба

Нощен концерт на лятна сцена

На гости у дома - празник на бовските родове

Инициативата е част от проект "Бовските родове-минало за бъдещето", който се реализира с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България” в рамките на конкурс „Библиотеката – активен участник в обществения живот”, в изпълнение на договор РД11-00-338/20.12.2017 г. с Министерство на културата.

Изберете Бов през м. май!